VÄLKOMMEN TILL TRAVEL WORLD 2019

3 OKTOBER

Radisson Blu Royal Viking Hotel
STOCKHOLM

Travel World - Allt för dig under ett tak och en dag - Mitt i City

Här möter du och dina kollegor engagerade representanter från destinationer, kvalitativa konferens- och kongressanläggningar, hotell, transport, kommunikation och tjänsteföretag. Vi bjuder in till en inspirerande dag för dig som vill bli uppdaterad, få inputs, tips, erbjudanden och en dos av kunskap om högaktuella rese- och mötes ämnen. Travel World - Endast för fackfolk

Exklusivt för dig som bokar, köper, planerar och arrangerar resor, konferenser, kongresser och möten. Öppet endast för fackfolk som har intresse av att köpa och boka tjänster från våra utställare har tillträde. Du kan tyvärr inte besöka Travel World för att sälja dina varor, tjänster, eller i studie- och arbetssökande syfte. Arbetar du på hotell, konferensanläggning etc. kan du endast delta som utställare.

________________________________________________________________________________


Fri entré  I All Inclusive - För dig som inbjuden besökare 

Vill du besöka oss och säkerställa en plats? Meddela din e-postadress för Inbjudan » 
Övriga fackbesökare utan inbjudan: 495 kr
__________________________________________________________________________


Travel World - Visste du detta?

1997 blev vårt forum landets första mötesplats som alternativ till en traditionell mässa.
Arrangör är Projekthuset Axxess - med 23 års erfarenhet av mötesbranschen när företaget startade 1993. En omvälvande utveckling i toppfart och ändlösa möjligheter till kommunikation gör det personliga mötet viktigt att värna om. Därför är det viktigt för oss som arrangör att tillsammans med partners, utställare och besökare uppgradera, finslipa och anpassa Travel World. Efter behov, tillgång och efterfrågan.


När det personliga mötet överglänser annat.