KONTAKT


Travel World är en mötesplats för företag som bokar affärsresor, konferenser och kongresser

Kvalificerade leverantörer från rese- och mötesbranschen samlas under ett och samma tak. 2018 års upplaga av Travel World, Stockholm blir den 21:a.


Selektivt utvalda utställare från respektive affärsområden

svarar på frågor, presenterar nyheter och erbjudanden. Travel World erbjuder ett unikt tillfälle för besökare att också förboka möten med specifika utställare. Vårt utbud av produkter och tjänster skall omfatta behoven för ett optimalt möte och resande.


Travel World är ett slutet forum för yrkesaktivt fackfolk och inbjudna besökare

Besökare är travel managers, upphandlare och inköpare, bokare, beställare och arrangörer av affärsresor, kickoffs, konferenser, kongresser, möten etc.  Endast fackfolk har tillträde. Anställda inom rese- och mötesindustrin kan endast delta som utställare undantaget resebyråer, boknings- och eventbolag. Säljare av produkter och tjänster gentemot utställarna kan inte komma som besökare. För att säkerställa ditt deltagande och ta del av våra erbjudanden: beställ en VIP-inbjudan.


Vill du ta del av fortlöpande information, vill du veta om dina uppgifter finns i vårt register och hur eventuella personuppgifter hanteras?

ARRANGÖR

Projekthuset AXXESS, etablerat 1993, är arrangör av Travel World.
Axxess erbjuder dessutom tjänster inom försäljnings- och marknadsföringssupport med tonvikt på besöksbokning och sales blitzar samt TM - gentemot rese- och mötesbranschen.
Projekthuset Axxess lanserar också B2C mässan: Lifestyle Lounge.


e-post: info@travelworld.nu
tel: +46 8 530 322 41

Projektledare:
Ann-Charlotte Kristén-Väyrynen

Utställaransvarig:
Harri Väyrynen
Internationell koordinator:
Paul Murcia
HTMS Scandinavia