Åby Arena - nytt upplevelsecenter i Väst

...och på årets upplaga. Dynamik och kontraster på Åby Arena.

Våren 2019 öppnas portarna till Åby Arena i Mölndal, endast 7 minuter från centrala Göteborg. Ett nytt spännande upplevelsecenter och en destination att räkna med i fråga om större evenemang i Västsverige. Åby Arena kommer att innehålla mässhall, hotell och såklart travet, där allt en gång började. Restauranger, mötesytor och Friskis & Svettis är ytterligare några av de ingredienser som du kommer att mötas av.


På Åby Arena möter det sportsliga pirret ett skönt och avslappnat lugn. Affärsandan sida vid sida med privatliv skapar kontraster och dynamik. Du väljer själv vilka upplevelser du vill ta del av och hur mycket på- eller avkoppling du vill ha. Oavsett om du kommer långt borta ifrån eller om du bor runt husknuten så kommer det finnas gott om möjligheter att fylla på med fina minnen att ta med sig från Åby Arena.


ÅbyTravet 

Europas modernaste travanläggning som årligen lockar över 100 000 besökare. En unik krydda till våra mäss- konferens- och hotellgäster. Tänk att äta hotellfrukost till ljudet av klapprande hovar och känna tävlingarnas puls till middagen.


Åbymässan

Easyfairs är aktören som kommer driva Åbymässan. En ny mötesplats som riktar sig både till företag och privatpersoner. På en yta om 15 000 kvm inomhus och tillgång till en yta om 20 000 kvm utomhus kommer våra partners, leverantörer och kunder att mötas för att visa upp nyheter, bygga nätverk och göra business.

 

Åby Hotel

Det nya hotellet kommer ståta med 223 rum fördelat på 16 våningar. Design och inredning är inspirerat av ett tivolitema. På hotellets tak byggs en magnifik terrass med intilliggande mötesrum. Nu sällar sig Åby till raden av förstklassiga hotellanläggningar i HKC Hotels proffsiga regi.


Ett läge med nära till allt
I närheten av Åby Arena finns ett brett utbud av mysiga caféer, affärer och allehanda aktiviteter för alla åldrar. Du har promenadavstånd till härliga naturområden. Åby Arena ligger dessutom nära hela Göteborgs utbud av nöjen och aktiviteter för stora och små. Välkända dragplåster som Avenyn, Liseberg och Universeum är aldrig långt borta. Dit tar du dig enkelt med bil eller kollektivtrafik.

"Bli bland de första att ta del av det senaste - träffa oss på Travel World 19/10 -  Välkomna!" hälsar Maria Koch och Kristina Wärmare.