Åland - magiskt och nära

Åland är en lättillgänglig mötesplats för nordiska och internationella konferenser och möten. Dagliga flygförbindelser från Stockholm och Åbo tar dig till Åland på cirka en halvtimme och på knappt en timme från Helsingfors.


Nära till allt  I  Upplevelser  I  En fridfull Mötesplats

Lite längre bort men så nära och enkelt att sig till. Åland ÄR en mötes ö. Här stannar tiden på ett märkligt bra sätt och nuet får ta plats. Det är lätt att fokusera, hitta nya infallsvinklar och öppna sinnet för nya tankar. 


De mesta finns på gångavstånd. Stor variation av möteslokaler – allt från museer till ladugårdar. Åländsk gastronomi skapar matupplevelser utöver det vanliga. Tidsschemat tillåter inte alltid mängder av aktiviteter utanför mötesrummen, men det är alltid en upplevelse att befinna sig i den rofyllda åländska miljön. Ålands natur är förtrollande – havsutsikt och ren havsluft ingår alltid utan extra kostnad. Lite längre bort och ändå så nära. 


Åland Convention Bureau, ger neutral och kostnadsfri konsulthjälp till alla som planerar att anordna konferenser på Åland. Du får hjälp med allt från första kontakt och visningar till heltäckande reseförslag inklusive möteslokaler, boende, kringaktiviteter och måltider. Genom nätverk och samarbeten skapas goda förutsättningar för lyckade möten. Att vända sig till Åland Convention Bureau gör det ännu enklare att mötas på Åland:


Åland har 6 700 namngivna och totalt 20 000 öar och skär att upptäcka. På årets upplaga av Travel World har du möjlighet att få tips om vad som kan bli ert smultronställe någonstans på Åland. 
Hör av dig till oss om du vill besöka ett riktigt inspirerande forum»