Delfinbuss - ett säkert val

Leverantör, samarbetspartner, branschkollega. Möt familjeföretaget som alltid gör det där lilla extra.

Delfinbuss' historia börjar för tjugonio år sedan då två trafikledare står inför faktum att det bussbolag de arbetar för ska säljas. Läge: nu ska ett nytt bussbolag med samma trivselkänsla skapas! Bussar är en dyr investering och man får hålla till godo med en enda buss och låta den rulla på med så många uppdrag som hinns med. 

Delfinbuss har därefter under årens lopp, sakta men säkert och tryggt, expanderat och utökat med såväl personal och bussbestånd. I fordonsparken erbjuds ett spann av populära minibussar, den kompletta konferensbussen, fina 50-sätesbussar och den största dubbeldäckaren.

Efter tjugonio år konstateras stolt att de kunder och delar av personalen som följde med från uppstarten troget finns kvar. Uppdragen är ofta del av ett större sammanhang och man bistår med optimal leverans för att säkerställa en helhet av perfektion med fingertoppskänsla. Tillsammans med samarbetspartners erbjuds bland annat catering, guideservice och kringarrangemang.
Kunderna är föreningar, företag, privata sällskap, resebyråer, skolor och världsstjärnor med höga krav på sekretess och säkerhet. Inga uppdrag är för stora eller små. Oavsett om man är ett mindre sällskap eller hundratals resenärer som skall färdas några kilometer eller genom hela Europa.


Vi gillar vårt arbete och att leverera, det märks. Det är inte ofta vi finns på mässor. Men på Travel World är vi gärna med - i år för 21:a gången. Vi tror på goda och långa relationer med ömsesidigt förtroende. Gör du? Vi ses i höst:).

Per Broström
Ägare & VD
DELFINBUSS