Nätverket Stora Möten

Ledande anläggningar inom nätverket Stora Möten finns bland utställarna på Travel World. När storlek och kapacitet har betydelse.

För dig som söker lokaler av större format och när logistik, förbindelser och service av världsklass inte är en formulering. Det helt enkelt fungerar - klockrent.

Det måste ändå medges; självklart är vi som arrangör glada över att presentera aktörer inom detta nätverk - av internationell klass - på Travel World.

Aros Congress Center - först ut i landet som Svanen-märkta kongressanläggning. Bygger som bäst om och presenterar lagom till höstens landets modernaste kongresshall.
Uppsala Konsert & Kongress -  i hjärtat av den snabbt växande storstaden som sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser.
Linköping Konsert & Kongress - mitt i city och del av Linköpings besöksnäringsbolag. Tillsammans marknadsför och utvecklar man Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.
Kalmarsalen - en regional såväl som nationell mötesplats med besök av artister från när och fjärran.

Under våren 2016 genomgick Kalmarsalen en omfattande renovering då bl.a. den befintliga läktaren ersattes av en teleskopsläktare, som är den största av sitt slag.