Trygga resenärer...

...i en osäker värld. Olyckor, terrordåd och naturkatastrofer. Vet du vilket ansvar man som arbetsgivare har när medarbetarna reser?

2Secure grundades 2006 med målsättningen att skapa ett högkvalitativt säkerhetsföretag med kompetens att möta den allt mer sofistikerade brottsligheten i samhället. Tjänsterna erbjuds till företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner. Med målet att skapa ett tryggare samhälle. Företaget grundades av sex personer som närmast kom från Nationella Insatsstyrkan vid Polisen.

Travel Risk Management (TRM) - resesäkerhet - Oavsett i vilket land eller i vilken stad dina anställda befinner sig i tjänsten så är det ditt ansvar att se till att de mår bra och inte råkar ut för något. Under de senaste åren har vi noterat en kraftigt ökad medvetenhet bland våra kunder när det gäller resesäkerhet och vilket ansvar man som arbetsgivare har för sina anställda när de befinner sig på tjänsteresa. Anledningen är bland annat den förändrade riskkontexten i Europa där tidigare ”säkra” länder numera drabbas av terrordåd och andra typer av risker.

TRAVEL WORLD 19 OKTOBER
TEMA SÄKERHET

För dig som anmäld VIP Besökare på Travel World erbjuds du exklusiv möjlighet att lära mer och uppdatera dig om högaktuella ämnen:

11.30-12.00

Mattias Nygren, 2Secure 
"Trygga resenärer i en osäker värld"

Olyckor, terrordåd och naturkatastrofer.
Vet du vilket ansvar du som arbetsgivare har när dina medarbetare reser?


13.30-14.00

Elisabeth Tallström, 2Secure
"Alla dina anställda ljuger, eller…?"

Färska mätningar visar att 6 av 10 skarvar i sitt CV. Med rätt stöd kan du få full koll på vem du anställer. En nulägesbild och praktiska råd kring bakgrundskontroller:)