Tack för 2017

Ett stort tack till alla utställare och besökare...

...som medverkade på 20:e upplagan av Travel World.

I backspegeln kan vi konstatera att vi var först ut som landets första alternativa rese- och mötesrelaterade plattform till den traditionella mässan. Under 20 år har vi tillsammans med fler än 2100 utställande företag och 12 250 inbjudna fackbesökare kunnat lägga en imponerande mängd av värdefulla kontakter och affärer i banken av personliga relationer. Sammantaget en gigantiskt mängd av Stories to Tell och en utvecklande resa. Minst sagt.

Med er har vi kunnat utvecklas och uppdatera ett uppskattat koncept. Vi har skrattat, våndats, förfärats och inte minst ibland både förvånats och fascinerats av den enormt snabba utveckling som skett och sker inom branschen och vår omvärld. Kanske emellanåt med skräckblandad förtjusning. Mer eller mindre ständigt uppkopplade och med krav på att möta nya utmaningar med flaggan ständigt i topp. Internet, sociala mediekanaler, teknologi och portaler till trots kvarstår frågan med pannan i djupa veck: "Hur möter vår bransch på bästa sätt kunderna imorgon"? Alla är vi ju rörande överens om att det personliga mötet mellan människor är oslagbart och kan i bästa fall vara rent utav magiskt.

Tack för förtroendet; vi har ett arv att förvalta. Nu skapas en ny Story. Tillsammans med er.Coming UpTravel World  - 19 oktober 2018

Jag önskar er en härligt inspirerande höst - på alla plan. 
Ha det bäst! På återhörande från

Ann-Charlotte


Ann-Charlotte Kristén-Väyrynen

Projektansvarig och arrangör
PROJEKTHUSET AXXESS